Elder Scrolls V: Skyrim s podporou Kinectu
Skyrim Novinka Elder Scrolls V: Skyrim s podporou Kinectu

Elder Scrolls V: Skyrim s podporou Kinectu

Rosťa Viktorin

Rosťa Viktorin

12

Studio Bethesda oficiálně potvrdilo, že si Fus Ro Dah zařveme z plných plic <strong>+ DLC s časovou exkluzivitou pro Xbox 360</strong>.

Reklama

Nepůjde nicméně o podporu pohybového ovládání, nýbrž pouze toho hlasového. Update se objeví zdarma ke stažení ještě někdy tento měsíc a jeho součástí bude údajně přes dvě stě hlasových povelů.

Ty by se přitom kromě očekávatelných Dragon Shouts měly zaměřit i na hotkey equipping, rozkazy pro členy party a vlastně veškeré úkony prováděné v nejen kontextových menu (předměty, kouzla, skilly apod.).

Společně s tím bude nicméně zpřístupněna i celá řada nových funkcí týkajících se mapy či inventáře, v němž bude možné vše třídit podle váhy, názvu a ceny. Kompletní seznam pokynů by se měl objevit během pár týdnů.

Pokud by vám to náhodou nestačilo, nebo vás to jednoduše nezajímá, Bethesda usilovně pracuje na prvních DLC, které se budou pyšnit časovou exkluzivitou pro Xbox 360. Nic konkrétního zatím řečeno nebylo, ale můžeme se prý těšit na nové questy, lokace a spoustu dalších serepetiček.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama