Enlisted dostupné pro PS4
Enlisted Novinka Enlisted dostupné pro PS4

Enlisted dostupné pro PS4

Ondřej Partl

Ondřej Partl

4
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Xbox One verze v přípravě.

Reklama

Možná docela překvapivě povedená free-to-play válečná akce Enlisted od ruské společnosti Gaijin Entertainment (War Thunder), byla doposud dostupná pouze pro PC a next-gen konzole v podobě PlayStationu 5 a Xboxu Series X/S (naše už starší dojmy naleznete zde).

Nicméně to již neplatí, jelikož titul dorazil i na PlayStation 4, kde si na stejných serverech jako zbytek hráčů můžete užít tři kampaně: Invasion of Normandy; Battle of Tunisia a Battle for Moscow. Jestliže se následně rozhodnete přesunout na PlayStation 5, tak se s vámi přesune i veškerý váš postup.

Tým se posléze snažil o to, aby se jim hru podařilo správně optimalizovat, kdy výsledkem má být fakt, že ji budete schopni hrát ve stabilních 30 FPS i na klasické konzoli PlayStation 4, přičemž nemá být obětován žádný obsah.

Nicméně zároveň dochází na upozornění, že vývojáři ještě nejsou s výsledkem maximálně spokojeni, tudíž ho ještě budou vylepšovat.

Majitele Xboxu One pak pravděpodobně potěší, že i verze na tuto platformu je v přípravě a měla by dorazit v blízké budoucnosti.

Každopádně aby byla tato událost správně oslavena, tak od dnešních 13:00 mohou všichni hráči využít 30% slevy na prémiové účty.

Akce bude trvat do 12. října 13:00.

PS4 verzi Enlisted můžete zdarma stáhnout zde.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama