Epic Games Store opět rozdává dvě hry
Amnesia: The Dark Descent Novinka Epic Games Store opět rozdává dvě hry

Epic Games Store opět rozdává dvě hry

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Platformy Windows PC

Hororová deprese a barevné ARPG.

Reklama

Do dnešní páté hodiny odpolední jste si mohli zcela zdarma na platformě Epic Games Store stáhnout povedené roguelike RPG - For The King, což rozhodně není špatná hra na dlouhé karanténové večery. Tento týden se ale navracíme k rozdávání dvou her najednou, přičemž obě jsou mířené na trochu rozdílnější publikum.

Amnesia: The Dark Descent

Pokud nepatříte k úplně mladému hernímu publiku, tak si jistě vzpomínáte na tuhle hororovou hru, která v roce 2010 v podstatě zcela sama resuscitovala hororový žánr, z čehož následně vzešla pěkná řádka lepších či horších her a i nějaký ten sequel.

V první Amnesii budete hrát za Daniela, který se probouzí na zdánlivě opuštěném hradě, kdy však jen po pár chvílích brouzdání pochopí, že zde bude bojovat o svůj holý život. Jednoduše poctivý survival horor, jenž vás nechá povětšinu hraní napjaté jak gumu od tepláků.

Crashlands

Crashlands patří mezi nejlepší hry roku 2016 díky tomu, že nabízí povedený ARPG zážitek plný barev, questů, bitek a povedené kooperace pro dva hráče. Samozřejmostí je i poctivý vývoj vaší postavy skrze velké množství vybavení a poměrně zábavný příběh, jenž se odehrává napříč třemi kontinenty, na nichž budete plnit úkoly pro čtyři rozličné rasy.

Obě hry si můžete aktivovat do 7. dubna.

 

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama