Epic Games Store přináší zdarma kultovní indie hru
Novinka Epic Games Store přináší zdarma kultovní indie hru

Epic Games Store přináší zdarma kultovní indie hru

Ondřej Partl

Ondřej Partl

9
Platformy Windows PC

Vyzkoušejte si významný kus z videoherní minulosti.

Reklama

Doufám, že jste se všichni v minulém týdnu řádně zablátili v bezplatně rozdávané hře zdarma na platformě Epic Games Store, jelikož MudRunner zcela určitě stojí minimálně za vyzkoušení. Od dnešního dne si následně můžeme udělat malý výlet do historie, jelikož během následujících sedmi dní si lze aktivovat pravděpodobně nejikoničtější indie hru vůbec.

Cave Story+

Původní Cave Story vyšlo již v roce 2004, přičemž titul vytvořil japonský autor s přezdívkou Pixel. Jedná se o o skákačkové dobrodružství ve stylu metroidvania her, přičemž se tato záležitost dočkala velice pozitivní kritické odezvy a mnohými je považována za etalon indie her, který měl velký vliv na herní svět jako takový.

V roce 2011 se fanoušci následně dočkali vylepšené verze Cave Story+, které nabízí kompletní vyprávění z původní hry i s její typickou akční hratelností, avšak navíc přináší remasterovanou hudbu, šest nových herních režimů, kompatibilitu s USB gamepady či vylepšenou grafiku, tudíž se jedná o ideální podobu, jak se s tímto dílem seznámit.

Aktivace hry je možná do 10. prosince.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama