Epic Games Store rozdá tento týden tři hry
Killing Floor 2 Novinka Epic Games Store rozdá tento týden tři hry

Epic Games Store rozdá tento týden tři hry

David Bernard

David Bernard

29
Platformy Windows PC

Náhrada za Conan Exiles?

Reklama

Tento čtvrtek měli uživatelé Epic Games Stores, mimo aktuálně nabízenou indie hříčku Hue, obdržet i open world survival Conan Exiles. Společnost Epic nakonec hru z nabídky zdarma poskytovaných titulů stáhla a bude ji nabízet ke koupi. Žádného valného vysvětlení se hráči nedočkali. Od příštího čtvrtka, přesněji od 9. července v 17:00 místního času, bychom se ale měli dočkat rovnou tří titulů zdarma.

Prvním je The Escapist 2, který měl být zdarma již nedávno. Díky interním problémům ale z nabídky sešlo. Ve hře se ujmeme role vězně, který se za každou cenu snaží dostat mimo mříže. Hrát lze jak sólo, tak i v kooperaci, při které hra dostává ten správný náboj. Další hrou je oblíbená kooperativní zombie řežba Killing Floor 2, ve které můžete v týmu kamarádů masakrovat zástupy nemrtvých.

Poslední částí nabídky je indie hra Lifeless Planet, která ovšem příliš nadšených reakcí nevyvolala. Epic Games Store sice láká na tři hry zdarma, ale jelikož jsme hru The Escapist 2 měli obdržet již dříve, nedá se k této nabídce přistupovat s příliš velkým nadšením. Navíc, když byli hráči, těšící se na Conan Exiles, takto zataháni za nos. Nicméně jak se říká: "Darovanému koni na zuby nekoukej."

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama