Epic Games Store tentokrát zdarma rozdává mrazivý survival
The Long Dark Novinka Epic Games Store tentokrát zdarma rozdává mrazivý survival

Epic Games Store tentokrát zdarma rozdává mrazivý survival

Ondřej Partl

Ondřej Partl

26
Platformy Windows PC

Přežívejte v nehostinném prostředí.

Reklama

Včerejší den na Epic Games Store v rámci svátečního rozdávání videoherních titulů zdarma přál všem fanouškům platformovek, jelikož se dočkali předělávky kultovní záležitosti z roku 1997. Dnešní večer (a tedy i noc a zítřejší dopoledne s odpolednem) pak zřejmě potěší příznivce survival her.

The Long Dark

Tento titul od studia Hinterland totiž do tohoto populárního subžánru bezpochyby patří, přičemž z něho přináší i jeden z nejlepších zážitků, který se odehrává v mrazivém světě, postihnutém geomagnetickou katastrofou. Zajímavostí také je, že hra nabízí velice povedenou epizodickou příběhovou kampaň s názvem Wintermute (jsou venku zatím 3 epizody z 5).

Kromě toho se ale také můžete pustit do hraní jednoho ze čtyř survival režimů, případně se můžete rozhodnout plnit některé speciální výzvy, kdy každá z nich nabízí 1-3 hodiny zábavy.

Hru si do knihovny můžete přidat do zítřejších 17:00, kdy ji posléze vystřídá další titul, přičemž na internet unikl možný seznam zbývajících her, na které se můžeme těšit. Ten se objevil ještě před odhalením The Long Dark, tudíž ačkoliv se jedná o spekulace, tak je pravděpodobné, že tyto tituly skutečně dostaneme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama