Epic nabízí dvě hry zdarma
Novinka Epic nabízí dvě hry zdarma

Epic nabízí dvě hry zdarma

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

1
Platformy Windows PC

K dispozici je novinka od Konami a populární bojovka.

Reklama

Digitální obchod Epic Games Store se přesně po týdnu opět přihlásil o pozornost s další bezplatnou nabídkou. V uplynulém období jste si do své knihovny mohli přidat hry LumbearJack a Rawmen: Food Fighter Arena, které nyní střídají další dvě hry zdarma. 

Konkrétně jde o tituly CYGNI: All Guns Blazing a DNF Duel, které doplňuje bezplatný balíček do free-to-play hry Apex Legends. Aktuální nabídka zůstane v platnosti až do 15. srpna (17:00). Hru zdarma v současnosti nabízí také digitální obchod. Bližší informace o této akci najdete zde.

CYGNI: All Guns Blazing

Jedná se o vesmírnou shoot ´em up akci, kterou teprve před několika málo dny vydalo ve spolupráci s vývojáři ze studia KeelWorks známé japonské vydavatelství Konami. Hra sází na rychlé rytmické bitvy proti vlnám nepřátel, mezi kterými nechybí ani boss fighty. Kromě ničení nepřátel se budete muset starat také o energii vašeho vesmírného plavidla a stav jeho štítů.


DNF Duel

Druhou nabízenou hrou je bojovka DNF Duel z roku 2022, za kterou stojí jihokorejská společnost Nexon. Hra spadá pod známou sérii Dungeon & Fighter, která se těší velké popularitě především v Asii. Spin-off této značky s podtitulem Duel sází na tradiční pravidla bojovek, přičemž se zaměřuje na lokální i online souboje dvou hráčů, kteří mohou vybírat z velkého množství různých postav.


Apex Legends: Conduit Free Unlock Bundle

Kromě výše zmíněných her si můžete aktivovat také balíček do hry Apex Legends s názvem Conduit.

Epic nabízí dvě hry zdarma
Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama