Epic opět dává dvě hry zdarma
Evoland Novinka Epic opět dává dvě hry zdarma

Epic opět dává dvě hry zdarma

Ondřej Partl

Ondřej Partl

6
Platformy Windows PC

Unikátní RPG a výlet do post-apokalyptických krajin.

Reklama

Epic nám v posledních týdnech dodržuje poněkud příjemný trend toho, že nám každý týden bezplatně nabídne dvě hry. Minule to byl třeba depresivní survival Darkwood, doplněný o barevný zážitek ToeJam & Earl: Back in the Groove!. A od dnešního dne se budeme moci vydat do post-apokalyptických krajin i do fantasy světa.

Fallout 3: Game of the Year Edition

Třetí Fallout vyšel již v roce 2008, kdy se jednalo o náš první kontakt s touto sérií v trochu jiném stylu a pod taktovkou studia Bethesda. Některým se tento výlet do pustiny Spojených států amerických nelíbil, ostatní si ho užili. Jestli jste se však s ním doposud nepotkali, máte příjemnou možnost.

Navíc získáte Game of the Year Edition, což znamená, že se můžete těšit i na dodatečné expanze, které přidávají slušnou porci další zábavy.

Hru je možné vyzvednout na tomto odkazu.

Evoland Legendary Edition

Jestli však pro vás post-apokalyptické krajiny příliš nejsou, můžete místo nich vyrazit do fantasy kulis unikátního RPG Evoland. To je takovým milostným dopisem tomuto žánru, kdy tím, jak budete postupovat v hraní, budete odemykat neustále nové mechaniky, nabízející krásný průřez historií.

Aktivaci provedete zde.

Oba tituly je možné získat do 27. října.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama