Epic rozdává dvě hry zdarma
Kerbal Space Program Novinka Epic rozdává dvě hry zdarma

Epic rozdává dvě hry zdarma

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

1
Platformy Windows PC

Čeká vás výlet do vesmíru.

Reklama

Digitální obchod Epic Games Store po týdnu opět nabízí novou sestavu dvou bezplatných titulů. V uplynulém týdnu jste mohli zdarma získat hry Dishonored – Definitive Edition a Eximius: Seize the Frontline. Tentokrát si na své přijdou zejména fanoušci kosmonautiky a taktických akcí.

Kerbal Space Program

Ve hře Kerbal Space Program se stanete vedoucím vesmírného programu mimozemské rasy pod názvem Kerbalové. I přes stylizovanou grafiku vás čeká opravdu propracovaný vesmírný sandbox, ve kterém se ujmete stavění vlastního vesmírného plavidla, v němž se následně svou posádku Kerbalů pokusíte úspěšně dostat do vesmíru. Samotná stavba a testování se ale neobejde bez vývoje nových technologií a správy financí celého projektu. Již 24. února bychom se měli dočkat vydání plnohodnotného druhého dílu.

Shadow Tactics - Aiko's Choice

(Běžná cena na EGS je 349 Kč)

V minulosti Epic několikrát zdarma nabízel základní hru Shadow Tactics. Nyní můžete bezplatně získat samostatné rozšíření tohoto titulu s podtitulem Aiko's Choice. Čeká vás zasazení do Japonska v období Edo, kde se stanete členem skupiny tichých zabijáků. Z pohledu hratelnosti se můžete těšit na taktickou stealth akci klasické střihu, která se inspirovala u sérií jako Commandos či Desperados.

Obě hry si do své knihovny na Epic Games Storu můžete zdarma přidat až do 12. ledna (17:00)

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama