Epic rozdává tři hry zdarma
Prey Novinka Epic rozdává tři hry zdarma

Epic rozdává tři hry zdarma

Ondřej Partl

Ondřej Partl

7
Platformy Windows PC

Výborná sci-fi výprava či mrazivé severské dobrodružství.

Reklama

Minulý týden se uživatelé platformy Epic Games Store museli smířit s tím, že tentokrát byla dostupná "pouze" jedna hra zdarma, jíž byla digitální adaptace deskovky Mars: Teraformace. Jestli vás to tedy mrzelo, tak se tentokrát dočkáváme rozdávání rovnou tří titulů, ačkoliv většinově to jsou hry, které jste mohli získat už v minulosti.

Prey

Hlavní housle tentokrát hraje výborná, a možná trochu neprávem zapadlá záležitost studia Arkane, jíž je sci-fi akce Prey. Ta se snažila revitalizovat tuto značku poté, co vývoj druhého dílu k původní hře z roku 2006 úplně nedopadl, přičemž k látce přistupovala zcela jinak, kdy se hráči dočkali unikátního světa, stylu či mechanik, kdy u samotného hraní byla vyžadována i notná dávka jisté přemýšlivosti.

Recenzi si můžete přečíst na tomto odkazu.

Hru si vyzvednete třeba zde.

Jotun: Valhalla Edition

Pokud ovšem nemáte zrovna náladu na sci-fi a raději byste se pustili do fantazijních krajů, ideálně se severskou tematikou, můžete se společně s hlavní hrdinkou a vikinskou válečnicí Thorou vydat dokázat bohům, že si zasloužíte místo ve Valhalle, a to v rámci akční adventury Jotun: Valhalla Edition.

Titul na svém účtu aktivujete na tomto odkazu.

Redout: Enhanced Edition

No a do třetice všeho dobrého si můžete vyzvednout vyloženě bláznivé a frenetické arkádové závody vzdávající hold různým kultovním klasikám tohoto žánru, doplněné o dynamický soundtrack.

Hru vyzvednete tady.

Všechny tituly je možno zdarma získat do 19. května.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama