epicka-hra-vs-kratka-herni-doba-coze
Blogy čtenářů Článek Epická hra vs. krátká herní doba? Cože?!

Epická hra vs. krátká herní doba? Cože?!

Daniel Kamenický

Daniel Kamenický

Jak dlouho to je, co jsme procházeli několikahodinovou kampaň v Call Of Duty 1 a 2 a přitom to byl epický zážitek? Co ne tak staré Assassin's Creed 1…

Reklama

Jak dlouho to je, co jsme procházeli několikahodinovou kampaň v Call Of Duty 1 a 2 a přitom to byl epický zážitek? Co ne tak staré Assassin's Creed 1 a 2. Co třeba Zaklínač? Vzpomínáte si? Proseděli jsme u PC skoro celý den a hra stejně nebyla dohrána. Kde jsou ty časy? Hmm..?!

 

Stále ještě se ropa v trubkách najde

Velikáni jako Ubisoft nebo CDprojekt stále hernímu srdéčku dokazují, že hry jdou dělat dlouhé, epické a levné! Spousta dnešních vývojářů sází na multiplayer, možná jsem ze staré školy, možná jsem už takříkajíc "out", ale pro mě je stále tím hlavím single! Multiplayer je pro mě jakýsi bonus, něco, u čeho si sednu když mám pár minut času. Vím, že teď bude spousta komentářů jako "fůůůj", "hnus", nebo "barbare!", ale ruku na srdce, kdo z vás kdy pustil multiplayer, bez toho, aby si pustil singlplayer? Zavřu oči, kouknu do temna a budu hádat... Nikdo?

 

Peníze? Jo to je tohle, aha...

Rád bych viděl Activision, jak vyvíjí další CoD ne pro peníze, ale pro hráče. Na jednu stranu je to drzost, na druhou stranu opodstatněné. Co drží Activison nad vodou? CoD a WoW... nic, co by mělo alespoň stejné tržby mě nenapadá. Ale tak dobře, nebudeme skeptičtí, EA se celkem solidním příjmem udělala to samé. Co se to stalo se známou a uznávanou značkou MoH? *fňuk* Proč? Proč sakra?! Nevyplatí se jim snad na to jít takticky? Ne.. To by vlastně bylo moc práce, ony značky jako Assassin's Creed si ty hráče vlastně podplatily... Ubisoft přišel a řekl každému fanatikovy: "Na, zde máš 20 000,- Kč a hraj naší hru!". Nebo na to šel Ubisoft logicky? Řekl vývojářům: "Chlapi, koukejte... Tady je plán. Naprogramujeme super originální hru, která bude mít extra dlouhý příběh (tak jak se to fanouškům líbí), bude to epické a hráči se u toho nebudou nudit. Jo, a večer zajdeme na pivko." Heureka! Ono to vážně funguje!

 

Datadisky, haha. Prý přídavek hry...

Mafia 2... *fňuk* (již podruhé) Sakra, co se to tu děje? Proč, proč, proč? To jim to nepřijde ani trošičku blbé? (Zase budu zmiňovat) Assassin's Creed přinesl/přinese "datadisk" s 20 hodinami herní doby, nástavbou příběhu a dokonce i multiplayerem za mizerných 800 korun. What the hell?! Ubisoft se nám zapomněl zmínit, že jej vlastní Microsoft a proto to jako jediní můžou po finanční stránce udělat. Ne teď vážně... Co jste čekali? Já jsem pořád vážný. Proč se ostatní vymlouvají na nedostatek peněz a na Warez když tady stojí Francouzská firmička, která to dokáže a nevymlouvá se? Když bych zde chtěl udělat skrytou reklamu, co PacIn? AAA! 20 Hodin herní doby, epický příběh, český dabing, hezká grafika,... Sakra nehledáme toto již dost dlouho?

 

Zazvonil konec a peníze se sypou dál

Nechtěl jsem, ale neskutečně jsem dnes omýval dvě jména a obě byli z Francie. Chtěl bych poděkovat těm, kteří to dočetli až sem a jsem docela zvědav, kolik z vás to bylo. Takže kdo to dočetl až sem, napište do komentářů "šiškebab". Dost mě i zajímá váš názor na toto téma, co si myslíte tom, jak je dnešním trendem dělat drahé a krátké hry?

Reklama
Reklama

Uživatelský článek

Uživatelský článek se řídí pravidly webu. Obsah vytvořený nebo nahraný uživateli v žádném případě nevyjadřuje názor provozovatele. Za obsah stránek vytvořený nebo nahraný návštěvníky neneseme žádnou odpovědnost.

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama