Euro i American Truck Simulator dostane oficiální multiplayer
American Truck Simulator Novinka Euro i American Truck Simulator dostane oficiální multiplayer

Euro i American Truck Simulator dostane oficiální multiplayer

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

15
Platformy Windows PC

Vyzkoušet si ho můžete už nyní.

Reklama

Populární kamionové simulátory od českého studia SCS Software se již brzy dočkají oficiálního multiplayeru. Nový režim pro více hráčů ponese s názvem Convoy a nabídne herní seance až pro osm hráčů v rámci jedné mapy. Dále se pochlubí synchronizovaným provozem, počasím a příslušenstvím jednotlivých tahačů a návěsů.

Chybět nebude ani možnost přijímat společné zakázky nebo komunikovat se svými spoluhráči skrze chat či vysílačku. Oficiální multiplayer se aktuálně testuje a je dostupný v rámci experimentální bety aktualizace 1.41 pro American Truck Simulator. Současnou podobu multiplayeru i postup, kterým se vám odemkne jeho testovací verze, vývojáři popisují v příspěvku na svém blogu.

Autoři plánují Convoy režim postupně rozšiřovat a vylepšovat. Velkou roli v tomto směru má hrát i zpětná vazba od samotné komunity. Díky pilné komunitě ostatně American Truck Simulator i Euro Truck Simulator 2 už nějaký ten pátek disponují neoficiálním multiplayerem s přízviskem TruckersMP, který se v případě obou her po zásluze řadí mezi nejpopulárnější fanouškovské mody.

I tak je příchod oficiálního multiplayeru a jeho plná implementace do ATS i ETS2 včetně slíbené budoucí podpory jistě příjemnou inovací, po které hráči dlouhou dobu volali.

Euro i American Truck Simulator dostane oficiální multiplayer
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama