Everspace 2 je dostupné v Xbox Game Pass
Everspace 2 Novinka Everspace 2 je dostupné v Xbox Game Pass

Everspace 2 je dostupné v Xbox Game Pass

Ondřej Partl

Ondřej Partl

2
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Plné verze se ovšem dočkáme až v roce 2023.

Reklama

Předběžný přístup pro vesmírný open-world Everspace 2 byl na Steamu spuštěn v lednu letošního roku, kdy se ve hře aktuálně nachází zhruba 65 % plánovaného příběhového obsahu.

Každopádně vývojáři z Rockfish Games začali spolupracovat s Microsoftem, kdy díky tomu si aktuálně tento jejich chystaný titul můžete vyzkoušet skrze výhodné předplatné Xbox Game Pass, případně si jej za 1 149 Kč lze zakoupit v Microsoft Store (stále se jedná pouze o verzi pro PC).

Po úspěšné spolupráci při uvedení původní hry EVERSPACE v rámci programu ID@Xbox v Xbox Game Preview a následném uvedení dokončené hry v Game Passu je nám potěšením opět spolupracovat s našimi přáteli z Microsoftu a přinést další rychlou vesmírnou střílečku EVERSPACE 2 na Windows 10 a platformy Xbox. Díky této dohodě nejenže můžou vesmírní piloti zasednout do kokpitů ještě dříve, ale my tak navíc získáme dodatečné finance pro tým a budeme moci příběhovou kampaň dokončit tak, jak jsme slibovali, vychytat konečnou fázi hry a vydat ji na všech platformách.“ - okomentoval tuto spolupráci Michael Schade, výkonný ředitel a spoluzakladatel studia ROCKFISH Games.

Aktuálně je pak ideální doba do hry nasednout, jelikož 3. listopadu oficiálně dorazí třetí velká aktualizace Khaït Nebula, která přinese čtvrtou hvězdnou soustavu, jenž bude skrývat nové mimozemské formy života a různá tajemství ohledně Pradávných. Chybět nebude ani nová podfrakce či společník.

Jestli se vám ale nechce čekat, můžete již nyní zapnout experimentální verzi hry (na Steamu), kde se update již nachází.

Plná verze pak vyjde začátkem roku 2023 na PC (Windows, Mac a Linux) a konzole z rodiny Xbox a PlayStation.

Jestli vás hra zajímá, tak každý pátek autoři na oficiálních kanálech na YouTube a Twitchi představují novinky z aktuálního vývojářského buildu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama