Everspace 2 představuje plán chystaných aktualizací
Everspace 2 Novinka Everspace 2 představuje plán chystaných aktualizací

Everspace 2 představuje plán chystaných aktualizací

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Kdy se můžeme těšit na další obsah?

Reklama

Koncem ledna do předběžného přístupu na Steamu a GOGu dorazilo vesmírné Everspace 2 od vývojářů z Rockfish Games, které už v této verzi nabízí více jak 25 hodin zábavy, jíž si fanoušci rozhodně oblíbili, kdy 92 % uživatelských recenzí na Steamu dává jasný palec nahoru.

Tento pozitivní ohlas tak vývojáře zcela jistě může těšit, stejně jako prodejnost, která je vyšší, než se původně čekalo.

Takový úspěch je nicméně staví do pozice, kdy se po nich očekává splnění slibů a pravidelné vydávání aktualizací.

Dobrou zprávou tedy je, že již začátkem února dorazil první opravný patch, který vylepšuje běh hry a odstraňuje některé nepříjemné bugy.

Lidé z Rockfish Games pak včera představili své plány do budoucna, kdy vyšla mapa postupného vydávání obsahu na tento rok.

Everspace 2 představuje plán chystaných aktualizací

Z ní je jasné, že první porce nás čeká v dubnu, kdy se dočkáme nových hlavních i vedlejších misí, několika aktivit, dalšího společníka a také dvou typů lodí.

První z nich se jmenuje Vanguard, což je lehký průzkumný stíhač, jenž dává důraz na rychlost, mobilitu a obranu.

Everspace 2 představuje plán chystaných aktualizací

Bomber je pak specialistou na rakety a doly, který má přístup k unikátním explozivním zbraním a válečným hlavicím. Ideální pro lidi, kteří nejdříve střílejí, a ptají se později.

Everspace 2 představuje plán chystaných aktualizací

V létě následně přibude třetí hvězdný systém se jménem Zharkov, jenž bude opět doprovázen novými misemi, společníkem, aktivitami, výzvami, ale i zvýšenou maximální úrovní.

No a podzim bude ve znamení pravděpodobně těch největších novinek, kdy se můžeme těšit na dva nové typy lodí, čtvrtý hvězdný systém Khaït Nebula, další mise a aktivity, společníka, možnost rychlého cestování a zvýšenou maximální úroveň.

Autoři nicméně upozorňují, že ačkoliv se pokusí dodržet tyto nastolené plány, tak se může stát, že dojde ve vývoji ke zpoždění, tedy tyto aktualizace mohou dorazit později.

Představený obsah navíc není ani zdaleka vše, co se do titulu do jeho plného vydání chystá, avšak vývojáři aktuálně nejsou schopni ani naznačit, na co dalšího se můžeme těšit, jelikož to ani oni zatím neví.

Každopádně stále se počítá s tím, že plná varianta dorazí na PC v roce 2022, s pravděpodobným pozdějším portem na PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One a Xbox Series X/S.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama