Everywhere od producenta GTA má být jako Ready Player One
Novinka Everywhere od producenta GTA má být jako Ready Player One

Everywhere od producenta GTA má být jako Ready Player One

Filip Svoboda

Filip Svoboda

10
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S

Hráči vytvoří vlastní svět plný sociálních interakcí.

Reklama

Skotské studio Build a Rocket Boy bývalého producenta Rockstar Games Leslieho Benziese pracuje na multiplayerové AAA hře zatím nesoucí název Everywhere. To víme už skoro od doby založení studia v roce 2016. Teď si analytik Roberto Serrano všiml bližšího popisu hry v prezentaci jednoho z investorů.

Asi nejzajímavější poznámkou je, že titul má kreativní koncepcí připomínat Ready Player One, ať už knihu nebo film z roku 2018. Jeden z bodů říká, že si hráči budou tvořit vlastní světy. Hra má sázet na vyprávění rozprostírající se na ploše několika kapitol a v neposlední řadě chce integrovat sociální a streamovací prvky.

Potvrzují se i původní informace, že jde o velký AAA projekt založený na multiplayerovém zážitku. O hře se mluvilo už před pěti lety, ale tehdy mohla být ještě v předprodukční fázi. Build a Rocket Boy stále shánějí nové zaměstnance. Everywhere navíc měnilo engine, přičemž původní Lumberyard od Amazonu nahradil Unreal Engine. Zároveň nevíme, jestli v současnosti autoři neuvažují o přechodu na pátou generaci technologie od Epicu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama