Evil Dead: The Game Novinka Evil Dead: The Game vítá obsah z Armády temnot

Evil Dead: The Game vítá obsah z Armády temnot

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S Xbox Xbox One Nintendo Switch Switch

Přináší ho nová aktualizace.

Reklama

Jestli jste zapomněli, že v květnu vyšla další asymetrická záležitost Evil Dead: The Game, nejste jediní, jelikož já už sem na ní také jaksi zapomněl.

Nicméně dobrou zprávou je, že na ni nezapomněli její tvůrci ze studia Saber Interactive, kteří do ní aktuálně přinesli novou aktualizaci, přinášející dodatečný obsah.

A jelikož je pojmenovaná Army of Darkness, asi jste mohli odtušit, že se dočkáte obsahu z tohoto třetího dílu kultovní filmové trilogie, tudíž se lze těšit z nové mapy hradu Kandar.

Zde posléze můžete třeba využívat dvojici nových zbraní, a to v podobě palcátu a výbušné kuše. Také ale dorazil "Exploration" režim, nabízející možnost volného pohybu po mapách, abyste si je mohli podrobněji prozkoumat.

Na změny a novinky ale také došlo v rámci různých nastavení, kdy si nově lze na PC nastavit hlas na "Push to talk", ale také můžete upravit Motion Blur či AntiAliasing.

Tento obsah je zdarma, kdy novinky lze podrobněji prozkoumat zde.

Jestli ovšem nemáte hluboko do kapsy, případně patříte k majitelům prvního Season Passu, můžete se také těšit ze dvou prémiových outfitů.

Samotný titul je dostupný na PC, PlayStationu 4, PlayStationu 5, Xboxu One a Xboxu Series X/S.

Stále se pak připravuje verze pro Nintendo Switch.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama