Evil West - upírská akce od autorů Shadow Warriora
Evil West Novinka Evil West - upírská akce od autorů Shadow Warriora

Evil West - upírská akce od autorů Shadow Warriora

Ondřej Partl

Ondřej Partl

8
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Vydejte se do temné fantasy verze divokého západu.

Reklama

Studio Flying Wild Hog pravděpodobně znáte především díky velice dobře oživené sérii Shadow Warrior (aktuálně se pracuje na třetím dílu), nabízející frenetickou třaskavou akci a především hláškujícího Lo Wanga v roli hlavního hrdiny.

Celek nedávno ohlásilo, že se přidává mezi partnerská studia vydavatelství Focus Home Interactive, přičemž první dítko jejich spolupráce se nám představilo během ceremoniálu The Game Awards.

Jedná se o drsnou akci Evil West, v níž se lovec upírů, Jesse Rentier, potuluje po temné fantasy verzi divokého západu, kde loví místní krvesaje, kteří terorizují obyvatele.

Tento lov se bude uskutečňovat v rámci drsných, krvavých a explozivních soubojů, v nichž se vaše palné zbraně nezastaví, přičemž můžete využívat i všemožných gadgetů. Postupem času taktéž odemknete různé perky, jenž vám lov trochu usnadní. Neoddělitelnou součástí vaší výstroje následně bude i speciální mechanická rukavice, která je takovým švýcarským nožem pro zabíjení potvor.

Na lovení příšer posléze nemusíte být sami, jelikož hra se dá dohrát jak v sólu, tak i v kooperaci s kamarádem. Podle oficiálních stránek hry to pak vypadá, že se bude jednat o akci z pohledu třetí osoby, což je oproti Shadow Warrior změna.

Evil West - upírská akce od autorů Shadow Warriora

Hra vyjde v roce 2021 na PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One a Xbox Series X/S.

Příjemnou zprávou pak jistě je, že titul vyjde minimálně na PC s českými titulky. Přítomnost lokalizace v konzolových verzích je prozatím zahalena tajemstvím.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama