Evolve přidává dvě nové mapy
Evolve Novinka Evolve přidává dvě nové mapy

Evolve přidává dvě nové mapy

Ondřej Zeman

Ondřej Zeman

2

Obě budou zdarma, nejprve na Xbox One, po měsíci na PC a PS4.

Reklama

Na oficiálních stránkách Evolve byly dnes ohlášeny dvě nové lokace, kde se lov na obří monstrum bude odehrávat. Jedná se o Broken Hill Mine a Broken Hill Foundry. V každé z map bude možné hrát jakýkoliv ze současných scénářů.

Nové mapy by měly být zcela unikátní. První z nich Broken Hull Mine je komplex jeskyní pod povrchem planety. Na něm budou umístěna tři klíčová stanoviště. Monstrum zde bude mít hodně prostoru. Druhou lokací, kterou navštívíte, bude Broken Hill Foundry. Ta bude kombinovat otevřený prostor, koridory a temná zákoutí. Po mapě budou rozházeny krabice s bohriem, které je možné v roli monstra konzumovat.

Každá z map bude mít nový jedinečný efekt pro scénář Evakuace. Když lovci vyhrají v dolech, budou na nich roboti v příštím kole vytvářet štítování. Za předpokladu, že vyhraje monstrum, stane se lokalita nestabilní a na následující mapě budou propukat malá zemětřesení, které zmatou jak lovce, tak i ptáky. Slévárna naopak vítězům v lidské kůži nabídne vylepšené jetpacky. Monstrum se při výhře nadýchá bohriového plyn, takže bude supersilné.

Mapy dorazí na Xbox One 31. března. Konkurence si na ně však bude muset ještě měsíc počkat. Na PC a PS4 se hráči dočkají až 30. dubna.

Na závěr se hodí připomenout, že vyšel patch pro PC verze Evolve, který krom jiného vylepší podporu pro monitory 21:9, přidá nastavení FOV a opravuje také menší chyby.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama