Evropa dostane další dvě hudební hry z Japonska
Novinka Evropa dostane další dvě hudební hry z Japonska

Evropa dostane další dvě hudební hry z Japonska

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Můžeme se tak těšit na dlouho očekávanou Personu 4: Dancing All Night a Superbeat: Xonic.

Reklama

Pokud máte rádi taneční hry, bude pro vás konec roku jako stvořený. Dočkáme se totiž dvojice velmi povedených titulů. První z nich je Superbeat: Xonic pro PS Vitu, vyvinutý korejským studiem Nurijoy, které mohou někteří z vás znát díky sérii DJMax. O vydání na západě (jak v Severní Americe, tak v Evropě) se postarají PM Studios (který právě dříve publikovali ve Spojených státech DJMax hry) a Acttil.

Hra obsahuje více než 45 skladeb a několik úrovní obtížnosti. Navíc vydavatelé potvrdili, že bude hra plně kompatibilní s PlayStation TV a co je velmi příjemné, vyjde nejen v digitální, ale také v krabicové verzi.

Další v pořadí je titul, na který čekají asi všichni fanoušci série Persona. Jde o taneční spin-off Persona 4: Dancing All Night. Společnost NIS America nyní potvrdila evropské datum vydání, které pro všechny PAL regiony připadlo na 6. listopadu.

Hra bude k dispozici opět ve dvou verzích (digitální a krabicové), přičemž se na pultech obchodů objeví také omezené množství edice Disco Fever (cena ještě není známa). U ní najdete dva disky plné remixů z Persony 4, ochranné oboustranné pouzdro na PS Vitu s Teddiem v kostýmu Elvise na jedné a plastickým logem P4D na druhé straně, dále "zlatou" klíčenku ve tvaru Teddieho a vinylový kryt na poslední verzi PS Vity s 10 pozadími na obrazovku. Vše bude zabalené ve velké sběratelské krabici.

Níže se můžete podívat na nejnovější trailer, ukazující hraní za Naoto.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama