Gwent: The Witcher Card Game Novinka Expanze do karetního online Gwentu

Expanze do karetního online Gwentu

Ondřej Partl

Ondřej Partl

2
Platformy Windows PC Apple iOS Android Android

Hlavní postavou bude Gaunter O'Dimm.

Reklama

Karetní Gwent: The Witcher Card Game sice před nějakou dobou ukončil své působení na konzolích, avšak na počítačích a mobilech se hře opět začalo dařit, za což určitě mohlo i vydání seriálu na Netflixu.

Nyní autoři z CD Projectu RED oznámili nové rozšíření, které nese název Master Mirror, jehož hlavní tváří bude Gaunter O´Dimm (můžete ho znát ze třetího dílu videoherního Zaklínače a jeho dokonalého rozšíření Srdce z kamene), kdy příběhové pozadí se bude týkat většiny událostí, do kterých Gaunter kdy strčil své nenechavé prsty.

Z herního hlediska se pak dočkáme série zcela nových karet, kde nalezneme i různé legendární kousky, které se nově na stole budou různými způsoby dále vyvíjet. Na řadu přijdou i nové schopnosti, jako je třeba Devotion (bonusový efekt, jenž se spouští ve chvíli, kdy máte v balíku karty pouze jedné frakce), Veteran (posilnění o jedna v rámci dalších kol) či Veil (imunita proti pozitivním i negativním efektům). Pokud vás ale zajímají jednotlivé karty, můžete sledovat oficiální stránku, kde budou postupně uveřejňovány.

Nezbytnou součástí pak samozřejmě jsou i různé kosmetické věci v podobě avatarů, skinů pro jednotlivé karty či nové ruby karet.

Expanze Master Mirror vyjde 30. června.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama