Novinka Expanze High Isle pro Elder Scrolls Online v nové ukázce

Expanze High Isle pro Elder Scrolls Online v nové ukázce

Ondřej Partl

Ondřej Partl

1
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One Apple Mac

Na PC/Macu se již můžete pustit do nového obsahu; konzole ještě musí chvíli počkat.

Reklama

MMORPG The Elder Scrolls Online i letos dostává slušnou porci obsahu, a to v rámci vyprávění a příběhového oblouku Legacy of the Bretons.

V jeho rámci následně autoři připravili i další velkou expanzi s názvem High Isle, která dostala další "cinematic" ukázku, kterou může zhlédnout v náhledu.

Každopádně tato ukázka nevychází jen tak. Funguje totiž jako oslava a oznámení toho, že datadisk je již dostupný pro hráče na PC/Macu a službě Google Stadia.

Ti se tak již mohou vydat objevovat nový region, který je naplněn různými aktivitami i úkoly, kdy by vám zdejší příběh měl vydržet zhruba na 30 hodin. Během tohoto dobrodružství navíc můžete rekrutovat další dva společníky, kteří vám zpříjemní cesty, ale také si zahrajete karetní minihru Tales of Tribute, kterou lze více prozkoumat ve videu níže.

Největší výzvou však je nový trial pro 12 hráčů, nesoucí název Dreadsail Reef, v němž narazíte na 3 velké a 2 malé bossy.

Konzolisté na PlayStationu a Xboxu si ovšem na tento obsah ještě musí několik dní počkat, jelikož tato nová kapitola na jejich stroje dorazí až 21. června.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama