Cyberpunk 2077 Novinka Expanze Phantom Liberty pro Cyberpunk 2077 rozšíří Night City o novou část

Expanze Phantom Liberty pro Cyberpunk 2077 rozšíří Night City o novou část

Ondřej Zeman

Ondřej Zeman

11
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Příběh připravovaného datadisku má být špionážním thrillerem.

Reklama

Na tohle většina fanoušků Cyberpunk 2077 dlouho čekala. Konečně tu máme alespoň mírný nástin toho, jak bude vypadat první zásadní DLC pro tento titul. Příběhový datadisk Cyberpunk 2077: Phantom Liberty vyšle našeho boji ošlehaného hrdinu vstříc nové práci v dosud neprezentované části Night City. Samotný děj se má nést na špionážní vlně, takže se lze těšit na řadu momentů, jež vám vezmou dech. V prezentovaných záběrech působí tato připravovaná linka opravdu hodně temně. Krom protagonisty základního příběhu v ní nebude scházet ani Johnny Silverhand, který se opět dostane do situací, jež mu zřejmě nikdo závidět nebude.

Nová dějová linka před drsného V postaví řadu nových hrozeb a především nepřátele, proti nimž už nebudou pravděpodobně stávající zbraně tak efektivní jako doposud. Naštěstí pro vás dostane k dispozici pestrou škálu vychytávek, jež mu pomohou při boji s přesilou. Těšit se můžete na nové pušky a dozajista také augmentace, jichž není nikdy dost. Studiem zvolený soundtrack mi neskutečně připomněl ten, jenž byl nabízen u posledního dílu série Deus Ex. Opravdu výborná volba. Cyberpunk 2077: Phantom Liberty zamíří v příštím roce pouze na PC, PlayStation 5, Xbox Series X/S a Google Stadia.

Pokud přemýšlíte nad tím, proč se toto DLC nepodívá také na PlayStation 4 a Xbox One, je to primárně kvůli tomu, jak dopadla verze pro tuto minulou generaci. Ta dnes dostala poslední patch 1.6 čímž hlavní vlna podpory končí. Samotný patch nese název Edgerunners a jak ukazuje níže přiložený trailer, nechá vás do jisté míry prožít to, čím procházejí hrdinové připravovaného anime. Opravdu detailně se na podobu celého patche můžete podívat na oficiálních stránkách hry. V budoucnosti mohou majitelé těchto konzolí počítat pouze se základní podporou a opravami.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama