Novinka Expanze Worldslayer pro Outriders nabídne pořádnou porci obsahu

Expanze Worldslayer pro Outriders nabídne pořádnou porci obsahu

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Nicméně si za něj budete muset zaplatit.

Reklama

Vývojáři z People Can Fly včera představili chystanou expanzi Worldslayer pro jejich looter-shooter Outriders.

Ta nabídne opravdu velkou porci nového obsahu, kvůli čemuž už nebude zdarma, nýbrž si za ní budou muset zájemci zaplatit.

Každopádně nyní už k samotnému obsahu.

Těšit se můžeme na zcela novou kampaň (lze se do ní vydat s vaší postavou, ale také je možné si rovnou vytvořit postavu na levelu 30, což je vhodné pro nováčky), která bude stát sama o sobě, tudíž není třeba mít odehraný základ. Ta vás pak zavede do nových lokací, kde potkáte nové varianty řadových nepřátel i bossů, přičemž ultimátním cílem bude porazit Ereshkigal, velitelku nové lidské frakce.

Rozšíření pak přirozeně nabídne velkou porci dodatečné výbavy, kdy třeba každá třída dostanete legendární pětikusové sety, ale i některé univerzální tříkusové, kdy každý kus přináší i další mody. Navíc budou přepracovány i sety z minulosti.

Také dorazí nový strom dovedností zvaný PAX, kdy každá třída bude mít svou vlastní variantu složenou ze dvou větví, přičemž do nich budete investovat speciální PAX body, které umožní ještě větší specializaci, ale také dodatečné možnosti hybridizace vaší postavy.

Vytrvalcům se pak bude hodit systém zvaný Ascension. Díky němu budete moci svou postavu levelovat i po dosáhnutí úrovně 30 (až do Ascension úrovně 200), za což získáte speciální bodíky, jež půjde investovat do jedné ze čtyř kategorií (Brutality, Endurance, Prowess či Anomaly), čímž ještě více posílíte vašeho bijce.

Další z nových systémů se následně jmenuje Apocalypse, přičemž ten ještě více vylepší systém obtížnosti. Možná si pamatujete, že Outriders nabízí různé tiery obtížnosti, které ovlivňují jak náročnost, tak i možnosti získání lepšího vybavení. Apocalypse tiery tuto mechaniku dále rozšiřují, kdy přidávají dalších 25 úrovní obtížnosti (celkově jich tedy bude 40), což zvedne i maximální možnou úroveň vybavení na 75. Pokud navíc budete hrát na jednu z úrovní Apocalypse, budou vám moci z nepřátel padnout speciální kusy vybavení, které nabídnou třetí slot pro mód.

No a poslední velkou změnou bude fakt, že Worldslayer přinese i svou vlastní endgame aktivitu zvanou The Trial of Tarya Gratar, která nebude obsahovat žádné časové elementy, na což si fanoušci dříve stěžovali u expedic. Nicméně o ní se informace dozvíme až později.

Outriders Worldslayer vyjde 30. června pro PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S i službu Google Stadia.

Cena expanze je nastavena na 39,99 eur (zhruba 980 Kč), avšak v rámci předobjednávky je dostupná 10% sleva.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama