Expeditions Novinka Expeditions: A MudRunner Game představuje dodatečný obsah

Expeditions: A MudRunner Game představuje dodatečný obsah

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Autoři plánují bezplatný i placený obsah.

Reklama

Vývojáři ze studia Saber Interactive v současnosti finišují přípravy off-road simulátoru Expeditions: A MudRunner Game, který se pokusí navázat na úspěšné tituly MudRunner a SnowRunner. Ačkoli hru od uvedení na trh dělí ještě dva týdny, tak se autoři v nové ukázce zaměřili na plánovaný dodatečný obsah. Ten bude rozdělen na bezplatnou a placenou část.

V rámci bezplatných aktualizací se hráči mohou těšit například na kooperativní režim pro až 4 hráče, který tím pádem nebude trochu překvapivě k dispozici hned v den vydání. Na poli placeného obsahu vývojáři lákají na nové mise, herní mechaniky a v neposlední řadě také na vozidla a další druhy dodatečného vybavení.

Tento obsah bude po vzoru zmíněného SnowRunneru rozdělen do jednotlivých sezón. Zatím byly představeny první čtyři, které budou dostupné pro majitele dražší Year 1 a Supreme edice. Dá se ale předpokládat, že bude možné jednotlivé balíčky zakoupit i samostatně. Expeditions: A MudRunner Game vychází 5. března na PC (Steam) i konzolích PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S a Nintendo Switch.

Expeditions: A MudRunner Game představuje dodatečný obsah
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama