F.E.A.R. 3 dorazí později? UPDATE
Novinka F.E.A.R. 3 dorazí později? UPDATE

F.E.A.R. 3 dorazí později? UPDATE

Roman Bičan

Roman Bičan

10

Očekávané třetí pokračování hororové střílečky F.E.A.R. může vyjít později, než se původně plánovalo. Předpovídají to některé zahraniční internetové obchody + UPDATE.

Reklama

Update (17.8:2010 ve 12:15):

Warner Bros Interactive kolegům z IGN potvrdili, že očekávaný F.E.A.R. 3 je opravdu odložen až na příští rok. Důvod odložení ani přesnější datum jsme se prozatím nedozvěděli.

Původní zpráva (16.8.2010 v 15:30):

Vydání F.E.A.R. vydavatelská společnost Warner Bros Interactive naplánovala již na letošní podzim. Některé zahraniční internetové obchody ovšem začaly uvádět až příští rok. Učinil tak například i velký Gamestop.

Fanoušci, kteří se těší na další pokračování hororového příběhu, si tak zřejmě budou muset ještě pár měsíců počkat. F.E.A.R. 3 totiž s největší pravděpodobností tento rok nestihne. Důvodů může být celá řada. Osobně bych řekl, že ještě nejsou doladěny všechny aspekty nebo se jedná čistě o marketingový tah.

Oficiálně nicméně tvůrci i vydavatel mlčí, takže ještě není nic jisté. Může se také jednat o chybu. Už mnohokrát se však předpovědi jednotlivých obchodů potvrdily.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama