F.3.A.R - Malé rodiné setkání
Blogy čtenářů Recenze F.3.A.R - Malé rodiné setkání

F.3.A.R - Malé rodiné setkání

Libor Jelínek

Libor Jelínek

Otázka bojíte se rádi by pro tuto hru nebyla vůbec špatná ale je tomu opravdu tak ?

Reklama

Otázka bojíte se rádi by pro tuto hru nebyla vůbec špatná ale je tomu opravdu tak ?

Malé rodiné setkání

Ehm... cink,cink,cink Dobrý den na tento rok mě moje matka Alma zvolila abych zahájil naše rodinné setkání no když mi bylo asi 8 byl jsem se svým bratrem Point Menem zavřenej v jedné takové laboratoři kde nás mlátili a cpaly nám do hlavy dráty aaa.. to byly časy.Myslíte si že to takhle v této malé rodince chodí ? Opravdu ne Alma má totiž novou rodinu svého nenarozeného dědice(nevím co zapomněl jsem se zeptat) a na své dva syny už tak nějak zapomněla ale to není hlavní vy si jen pamatujte že váš mladší sourozenec ať je to holka nebo kluk prostě zničí svět pokud se narodí a proto jste tu vy ano slyšíte dobře vy Point Man nebo jeho bratr Fettel to už je na vás a ano to je ten (bacha Spoiler !!!) to je ten co jste ho v prvním díle střelili přímo mezi oči no ale jak tomu už bývá bratrská láska byla natolik silná že bratry zase spojila jen Fettel se ty díry v hlavě nezbavil.To je asi celá zápletka sice nic převratného ale za chodu to krásně do sebe zapadá a hodně věcí vysvětluje

 

Není horor jako horor ale já chci horor !!!!

Jak už nadpis napovídá a i podpis pod obrázkem horor je prostě pryč opravdu to nechápu osobně jí hodnotím jako super střílečka ale v názvu nestojí Shooter ale F.3.A.R.Strach kde sakra je ? Co musím říct a to nerad je že to bůh ví jak dobře nevypadá i když grafika vypadá hororově dobře a dává tomu atmosféru jinak žádný zázrak zase škoda.Omluvte mě že sem tak úzkoprsí ale je tomu tak.Přece jen hra měla být hororovější tedy podle slov vývojářů.Jsou tu sice pasáže kdy vás něco vystraší ale říkám jednička to prostě není.

Ve více se to lépe jede!

Trojka totiž není založená jen na tom že prozkoumávání temného světa sám (tedy je možné i toto) ale do hry padl i kooperační příběh můžete si totiž hru projet sám a i s kamarádem jak ve splitscreenu tak po síti.Hra má i multiplayer který je tedy trochu jiný než jak jme zvyklý obsahuje totiž jen pár modů kdy nehrajete proti sobě nýbrž spolu příklad jeden mód s názvem Fucking Run úkolem tohoto modu je pozabíjet všechny nepřátele ale není to tak jednoduché sleduje vás jaká si podivná mlha do které když vlezete umřete dále je tu Contractins který je založen na stylu COD Zombie jen místo toho abyste si mohli sehnat železo na zabíjení vln nepřátel nepotřebujete body níbrž jakési krabice které když položíte na označená místo pár se vám jich objeví  v Soul Kingu si zahrajete na příšery a v Soul Survivor je naprosto stejný jako předchozí jmenovaný jen za lidi.

 

Na Almu s prázdnou ? Ani náhodou !

Hra je rozdělena na normální střílení kdy si vezmete to nejlepší železo a napálíte to do všech plnou polní a neohlížíte se jestli někdo náhodou neměl rodinu a ta druhá nová pro někoho možná zábavnější je jakési černokněžnictví kdy můžete člověka místo seknutí noze vybouchnou a místo zpomalení času posednout a následně co splní svůj účel ho roztrhat ze vnitř.Já ale budu mluvit o těch střelných zbraní těch není bůh ví kolik ale jsou rozličné od pistole po sniperku.Do hry se dostal taky jaký si RPG systém kdy každém kapitole dostáváte odměny za úkoly jako jsou 25 headshotů atd. za každý nový level dostanete nějaké vylepšení ku příkladu více zásobníku,rychlejší regenerace života a zdelšení zpomalení času.

 

Na konec moje osobní dojmy.

Tak kde začít ? Já jsem F.E.A.R jedničku dohrál dvakrát bavila mě a hrají ji znova nebudu se o ní víc zmiňovat protože by trojka vypadala jako nic proto se jí budu snažit s rovnat s dnešníma FPS.Na hře se mi líbí atmosféra není to sice jednička ale je dobrá dále tu máme zbraně a samozřejmě Fettel hrát za něj je super a bude vás to bavit protože nechat někoho vybouchnout jako balonek do kterého právě někdo šťouchl špendlíkem.

 

PS:omlouvám se za gramatické chyby.

F.3.A.R - Malé rodiné setkání

Verdikt

F.E.A.R už není co býval a i když to zamrzí není to zas tak velkej problém a u hry se prostě pobavíte.

Hodnocení

Co se nám líbí a nelíbí?

Zbraně
Atmosféra
Fettel
Horor je pryč
Grafika nenachtne
Reklama
Reklama

Uživatelský článek

Uživatelský článek se řídí pravidly webu. Obsah vytvořený nebo nahraný uživateli v žádném případě nevyjadřuje názor provozovatele. Za obsah stránek vytvořený nebo nahraný návštěvníky neneseme žádnou odpovědnost.

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama