Fable Anniversary má stanoveno datum vydání
Fable Anniversary Novinka Fable Anniversary má stanoveno datum vydání

Fable Anniversary má stanoveno datum vydání

Redakce

Redakce

14

Původně měla hra vyjít tento rok, ale prý bylo potřeba víc času na dopilování.

Reklama

Studio Lionhead oznámilo, že Fable Anniversary vydají pro Xbox 360 v únoru, konkrétně hned čtvrtého v Severní Americe a 7. února v Evropě.

Fable Anniversary je předělávka původního Fable, takže dostaneme vylepšenou HD grafiku, remasterované audio, nové uživatelské rozhraní, achievmenty, možnost používat SmartGlass a také DLC The Lost Chapters.

Limitovaná edice bude obsahovat Launch Day Weapons & Outfits Pack. To znamená, že dostaneme tyto věci: Scythe's Outfit, Black Graduate Outfit, Red Prophet Outfit, Blue Guard Outfit, Red Guard Outfit, Lute Weapon, Will User’s Sceptre Weapon a také 10th Anniversary Lion's Head Avatar Helmet.

Původně měla hra vyjít tento rok, ale prý bylo potřeba víc času na dopilování. Snad to tedy bude stát za to a dostaneme pořádnou předělávku a ne jen lehounce upravenou původní verzi (i když ta byla super!).

Lionhead také pracuje na spin-offu jménem Fable Legends, který má být hlavně multiplayerovou záležitostí. Příští rok vyjde beta na Xbox One. Uvidíme, jestli si po vlažně přijaté trojce Fable spraví reputaci.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama