Fall Guys dostává cross-platform party
Fall Guys: Ultimate Knockout Novinka Fall Guys dostává cross-platform party

Fall Guys dostává cross-platform party

Ondřej Partl

Ondřej Partl

4
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Zápolení v disciplínách hezky pospolu.

Reklama

Rozjuchané zápolení fazolek ve Fall Guys: Ultimate Knockout aktuálně nabízí svou šestou sezónu, která přinesla pět nových disciplín, další oblečky a různé speciální výzvy.

Každopádně ta už je dostupná nějakou dobu, pročež se nachýlil čas pro vydání mid-season aktualizace, která je sice poněkud skoupá na obsah, avšak přináší jednu klíčovou funkci.

Konečně totiž přibyla možnost vytvořit partu s uživateli napříč platformami (PC a PlayStation), s níž se následně můžete vydat soutěžit do oficiálních režimů. Podmínkou ovšem je, že svůj profil musíte propojit s účtem na Epicu.

Kromě toho se pak pouze řešily různé bugy, jejichž kompletní seznam naleznete na této stránce.

Nicméně v blízké budoucnosti ještě dorazí nové kolo zvané Sweet Thieves, což bude taková variace na policajty a zloděje, kdy jeden tým se snaží ukrást cukrátka, zatímco druhý se je pokouší chytit.

Fall Guys si zahrajete na PC i PlayStationu.

A ano, stále se pracuje na konverzích pro Xbox a Nintendo Switch, avšak jejich datum vydání stále spíše zůstává záhadou, ačkoliv se vývojáři pomalu dostávají do cíle.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama