Fall Guys: Ultimate Knockout Novinka Fall Guys přivítali novou kosmickou sezónu

Fall Guys přivítali novou kosmickou sezónu

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Přináší nové disciplíny, variace a oblečky.

Reklama

Fall Guys před nějakou dobou přešli na free-to-play model, tudíž se ke hře dostane v podstatě každý (ani HW nároky nejsou veliké). Kromě toho ale vývojáři také titul stále živí novými a novými aktualizacemi, kdy včera dorazila třeba druhá free-to-play sezóna, pojmenovaná Satellite Scramble.

Ta s sebou přinesla tematiku kosmu, v níž je oděno celkově 8 nových kol/disciplín, které důkladně vyzkoušejí váš um a zkušenost. Také si ale můžete všimnout, že některá stará kola byla ozvláštněna o nové variace, taktéž oplývající chutí vesmíru.

V náhledu se tak můžete podívat na ukázku hratelnosti, která je představuje v pohybu, zatímco níže naleznete video zaměřené na nový Battle Pass, který přináší přes 100 úrovní odměn, mezi nimiž se nalézají další kostýmky, oslavy, barvičky a další kosmetické doplňky, a to třeba včetně exkluzivních oblečků xenomorfa, Spocka a Hatsune Miku.

V rámci aktualizace ale také došlo na různé úpravy a opravy, na jejichž seznam se můžete podívat zde.

Fall Guys naleznete na PC, PlayStationu 4, PlayStationu 5, Xboxu One, Xboxu Series X/S a Nintendu Switch.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama