Fallout 76 nabízí hraní zdarma
Fallout 76 Novinka Fallout 76 nabízí hraní zdarma

Fallout 76 nabízí hraní zdarma

Michal Jonáš

Michal Jonáš

13
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Pět dnů můžete bezplatně zkoušet a testovat toto online RPG.

Reklama

Post-apokalyptické online RPG Fallout 76 chce znovu nalákat nové hráče a tak jej bude možné od čtvrtka 12. prosince v 17 hodin až do pondělka 16. prosince 2019 do 18 hodin hrát neomezeně zcela zdarma. V tomto termínu se pak současným majitelům Falloutu 76 zdvojnásobí příděly zkušenostních bodů a dostanou možnost získat nějakou tu sváteční, tedy vánoční a halloweenskou kořist.

Abyste si mohli Fallout 76 takto zahrát na konzolích PlayStation 4 a Xbox One, budete stále potřebovat placené účty PlayStation Plus a Xbox Live Gold. Zadarmo přístupná verze hry ale neobsáhne novou a také bezplatnou aktualizaci Fallout 76: Wastelanders, protože vydání tohoto updatu bylo nakonec odloženo na 1. čtvrtletí příštího roku. Naši recenzi Falloutu 76 (5/10) najdete zde.

 

Fallout 76 nabízí hraní zdarma

 

Jinak bude Fallout 76 Free Trial naprosto totožný s plnou verzí této hry. Veškerý dosažený postup se v případě zakoupení hry z té bezplatné do plné verze přenese za předpokladu, že se do obou variant přihlásíte pod tím samým účtem. Po dobu trvání hraní zdarma bude Fallout 76 nabízen z obchodu Bethesda.net s 50% slevou za 19,9 EUR (cca 500,-). Širokou škálu her a předmětů ze světa Falloutu si můžete zakoupit také z Xzone.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama