Heroes of Might and Magic Novinka Fanoušci série Heroes of Might & Magic se již brzy dočkají významné události

Fanoušci série Heroes of Might & Magic se již brzy dočkají významné události

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

3
Platformy Windows PC

Její oceňovaný nástupce vyjde v plné verzi.

Reklama

Vývojáři ze švédského studia Lavapotion vydali v květnu roku 2022 strategii Songs of Conquest. Titul od té doby poutá pozornost především u fanoušků série Heroes of Might & Magic. Někteří hráči i novináři dokonce při uvedení hry vtipně poznamenali, že oficiální nový díl nebo předávka některé ze starších her už ani není potřeba Tak věrohodným nástupcem této legendární značky se Songs of Conquest stalo.

Je však nutné upozornit na to, že se hra již téměř dva roky nachází pouze v programu předběžného přístupu, kde se postupně rozrůstá o nový obsah, funkce a vylepšení. Blížící se výročí od uvedení do early accessu autoři oslavili zveřejněním přesného data vydání plné verze, které stanovili na 20. května.

Vývojáři v krátkém příspěvku na Steamu děkují aktivní komunitě za dosavadní zpětnou vazbu, která hru pomohla nasměrovat k tížené verzi 1.0. Podrobnosti o chystaných novinkách a vylepšeních budou odhaleny v blízké budoucnosti. Songs of Conquest je k dispozici na Steamu, GOGu i Epic Games Storu. Na GOGu si titul díky aktuálně probíhající slevové akci můžete zakoupit za pouhých 17 eur.

Fanoušci série Heroes of Might & Magic se již brzy dočkají významné události
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama