Fanoušci série Uncharted nechtějí filmové zpracování
Novinka Fanoušci série Uncharted nechtějí filmové zpracování

Fanoušci série Uncharted nechtějí filmové zpracování

ElementGamer

ElementGamer

19

Alespoň to tvrdí dabér Nathana Drakea, Nolan North.

Reklama

Dabér hlavního protagonisty série - Nathana Drakea - se rozpovídal o plánovém filmu Uncharted, který byl oznámen v roce 2009. Prý si nemyslí, že by hollywoodský film fanoušky až tak zajímal a jsou zvyklí na postavu a charakter herního Nathana.

„Z toho, co jsem slyšel od fanoušků, je můj názor takový, že nechtějí film a je jedno, kdo v něm bude hrát. Možná je to proto, že série Uncharted je filmový zážitek sám o sobě,” vysvětluje dabér v rozhovoru pro GameNews.

Zatím se o samotném filmu nic moc neví a režiséři David O. Russell a Neil Burger údajně od projektu odstoupili. Budoucnost tohoto díla je tedy pořád nejasná a je patrné, že nejen fanoušci filmy na bázi videoher odmítají. Nolan North se také vyjádřil k nedávné filmové adaptaci Hitmana a k tomu, jak film pohořel. Údajně nechce, aby tak dopadlo také Uncharted.

„Nevím, jestli je tvorba tohoto filmu pro studio finančně proveditelná. Je to jen můj osobní názor. Film Hitman nebyl moc dobře přijat a ostatní filmy se také zrovna neblýskly. Některé to zvládly, jako například Resident Evil, ale to je zase jiný žánr. Další můj pohled na věc je ten, že fanouškovská láska k Nathanu Drakeovi je tak silná, že by pro ně bylo obtížné přijmout a zvyknout si na někoho nového, a to platí i pro mě jako tvář Nathana. Poznají můj hlas, ale nejsem si jist, zda by přijali mou osobu.”

Další díl - Uncharted 4: A Thief's End - je naplánován na 18. března příštího roku exkluzivně pro PlayStation 4. Kromě toho nedávno vyšla kolekce všech tří dílů Uncharted (recenze zde), která mimo jiné obsahují i přístup do multiplayerové bety čtvrtého dílu. Ta by měla začít na začátku prosince.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama