Fanoušek vytváří demo kampaň z Halo Infinite v Halo 5
Halo Novinka Fanoušek vytváří demo kampaň z Halo Infinite v Halo 5

Fanoušek vytváří demo kampaň z Halo Infinite v Halo 5

Smazaný uživatel

Smazaný uživatel

Platformy Xbox Xbox Series X|S Windows PC Xbox Xbox One

O ukázku své dosavadní práce se nyní podělil s dalšími nadšenci.

Reklama

Jeden z nadšených fanoušků do série Halo, na Twitteru pod jménem Ducain23, se pustil do velmi zajímavého projektu. S pomocí sady nástrojů z Halo 5, vytváří do tohoto dílů demo kampaň z Halo Infinite, kterou jsme mohli vidět během Xbox konference Xbox Games Showcase. Nedávno skrze svůj Twitter účet zveřejnil ukázku své tvorby a nutno podotknout, že to zatím vypadá velmi dobře.

Na obrázcích tak můžeme vidět vozidlo Warthog, které objíždí překážky a před sebou má obrovské sloupy. Vidět můžeme i nepřátele Grunty, ale také trsy trávy a stromy. Nejedná se ovšem zatím o hotový projekt, ale určitě bude zajímavé, vidět tuto oblast v celé své kráse. Ducain23 sám přiznal, že má k dispozici ještě dalších 700 objektů, které chce do svého projektu vložit. Svou tvorbu Ducain23 také streamuje na platformě Twitch.

Nejde přitom o první pokus o vytvoření dema kampaně Halo Infinite, přičemž si toho všimla i samotná společnost Microsoft. Někteří vlastníci PlayStationu 4 dokonce používají Dreams, hru, kde si můžete vytvořit vlastní hry, a pokoušejí se zde demo kampaň vytvořit.

Jiní nadšenci zase vytváří tuto demo kampaň tak, aby vypadala jako hra určená pro Nintendo 64.

V nedávné době informovalo studio 343 Industries o odložení Halo Infinite na rok 2021. Důvodem jsou komplikace spojené s prací z domova během koronavirové pandemie. Existují však domněnky o tom, že se studio rozhodlo odložit vydání hry kvůli nespokojenosti fanoušků z ukázky dema. Halo Infinite přitom mělo vést nástup Xbox Series X, konzole nové generace od Microsoftu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama