Fanouškům Overwatch se nelíbí plány Blizzardu s uzamčením hrdinů v battle passu
Overwatch Novinka Fanouškům Overwatch se nelíbí plány Blizzardu s uzamčením hrdinů v battle passu

Fanouškům Overwatch se nelíbí plány Blizzardu s uzamčením hrdinů v battle passu

Ondřej Zeman

Ondřej Zeman

9
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S Nintendo Switch Switch PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Tohle komunita od Overwatch 2 rozhodně nečekala.

Reklama

Další díl série Overwatch už pomaličku klepe na vrata. Jeho vydání je již opravdu blízko, avšak ještě před ním už vzbuzuje v hráčích, kteří se na něj chystají negativní reakce. Důvodem proč se komunita kolem slavné hrdinské střílečky bouří je fakt, že nedostanou koncept, s jakým pracoval první Overwatch. Namísto toho, aby každý dostal k dispozici všechny hrdiny hned po zapnutí hry, bude zde přítomen battle pass, skrze nějž si je půjde otevřít buď za pomoci hraní, nebo tím, že vytáhnete peněženku a cestu k vytouženým šampionům si trošku ukrátíte.

Důkazem tohoto tvrzení má být Watchpoint Pack, který má dát hráčům přístup nejen k řadě kosmetických úprav a herní měně, ale také k hrdince Kiriko, s čímž komunita nesouhlasí. Na jednu stranu takováto cesta v rámci otevírání hrdinů z dlouhodobého hlediska může hráčům značně znepříjemnit život, protože jakmile přestanou hrát automaticky nebudou mít po určitou dobu přístup ke všem postavám. Na druhou je však nutné uznat, že se bude jednat o free-to-play titul a s tímto formátem jsou prostě spojeny různé formy jak získat finance. Osobně by se mi líbil přístup jaký zvolil Fortnite. Veškerý hru definující obsah zdarma, zatímco kosmetické úpravy za peníze. Taková alternativa by jistě nikoho ze židle nenadzvedla.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama