Far Cry 3 Novinka Far Cry 3 slaví 10. narozeniny

Far Cry 3 slaví 10. narozeniny

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

13
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One PlayStation PlayStation 3 Xbox Xbox 360

Podívejte se na výroční video.

Reklama

Od vydání třetího dílu série Far Cry uběhne již příští týden 10 let. K vydání hry došlo přesně 29. listopadu roku 2012 na PC, PlayStation 3 a Xbox 360. Ubisoft u příležitosti tohoto kulatého výročí zveřejnil speciální video, ve kterém jednotliví zástupci studia a vybraní fanoušci na Far Cry 3 vzpomínají.

Pro Ubisoft i samotnou sérii Far Cry byl třetí díl důležitým milníkem, který ovlivnil podobu následujících dílů i dalších her s otevřeným světem. K popularitě hry nemalou měrou přispěl mezi hráči dodnes oblíbený Vaas, který bývá často označován za jednoho z nejlépe zpracovaných herních záporáků. Úspěch hry dobře ilustruje rovněž hodnocení na agregátoru Metacritic, které se pohybuje okolo 90%. Na původní hru dokázalo o půl roku později úspěšně navázat samostatné rozšíření s podtitulem Blood Dragon.

Pokud byste se chtěli do hry na její výročí opět pustit, tak můžete využít aktuální slevy, díky které je k dispozici za pouhé 3 eura. Sleva na Far Cry 3 je součástí větší Black Friday akce Ubisoftu, o které jsme vás před nedávnem informovali v samostatné novince.

Jak na Far Cry 3 vzpomínáte vy?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama