Far Cry 5 je možné dohrát za několik minut
Far Cry 5 Novinka Far Cry 5 je možné dohrát za několik minut

Far Cry 5 je možné dohrát za několik minut

Yurris CZ

Yurris CZ

32

Nejnovější počin Ubisoftu skrývá tajný a rychlý konec.

Reklama

Far Cry 5 nezadržitelně bije na dveře, spousta herních redakcí hru již hraje a usilovně chystá své recenze, včetně té naší. Jak už to u podobných her bývá, když nebudete následovat pokyny, lze hru velmi rychle dohrát, přibližně za deset minut. Přitom nejde o chybu nebo glitch. Více vám nebudeme intro Far Cry 5 spoilerovat. Zájemci, nechť se podívají na video níže od britského Eurogameru. Za normálních okolností vám kampaň vydrží zhruba 25 hodin, plus vedlejší mise, různé aktivity atd.

V této souvislosti si jistě někteří vzpomenou na čtvrté Far Cry, kde si Pagan Min na začátku hry odskočil od prostřené tabule zavolat. Před tím vás však vyzval, abyste na něj počkali. Většina hráčů intuitivně vzala nohy na ramena a vilu vládce Kyratu urychleně opustila. Pokud jste ovšem setrvali, Pagan se vrátil a ochotně vás svou helikoptérou dopravil na místo, kam bylo třeba doručit urnu s popelem matky hlavního hrdiny. Pak už jen následovala formalita v podobě titulků. Skrytý konec si můžete připomenout ve videu, kde jej zaznamenal YouTube kanál Gametastik.

Čekání na celé montanské dobrodružství si zkraťte třeba naším preview, recenze vyjde v pondělí v pravé poledne. Před pár hodinami jsme hru dohráli.

Rychlé dohrání Far Cry 5 si můžete sami vyzkoušet už v úterý 27. března. Hru je stále možné předobjednat v našich obchodech Xzone.cz a GameExpre.sk.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama