Far Cry 5 Novinka Far Cry 5 na víkend zdarma

Far Cry 5 na víkend zdarma

Martin Pritula

Martin Pritula

19
Platformy Windows PC

Ubisoft na víkend poskytne plnou verzi hry.

Reklama

Mnozí z vás jistě zaregistrovali, že Ubisoft pravidelně poskytuje své hry k vyzkoušení po omezenou dobu zdarma. Nedávno byla vydána zkušební verze Ghost Recon: Breakpoint a zdarma jste si mohli zahrát i Assassin's Creed Odyssey. Nyní Ubisoft oznámil další akci.

Jak již název napovídá, v rámci nadcházející akce si budou moci hráči na PC vyzkoušet Far Cry 5. Hru si budete moci zahrát zdarma od 29. května do 31. května. Pokud jste tedy titul ještě nehráli, můžete jej nyní teoreticky dohrát zcela zdarma.

Far Cry 5 je považována za jednu z lepších her z této série. V naší recenzi jsme ji udělili 8/10 s následujícím verdiktem.

Říct, že je Far Cry 5 pro každého, je samozřejmě nesmysl. Člověk, který si k novému dílu sedne, musí být zároveň člověk, který nechce vyloženě dlouze přemýšlet nad postupem, kdo nechce složitý management předmětů nebo brutálně náročnou obtížnost. Člověk, který si k novému dílu sedne, musí být někdo, kdo se chce odreagovat, vpustit do těla adrenalin, zastřílet si, zablbnout si a pobavit se. A to všechno v krásném prostředí amerického Hope County, které je pod palci čtyř zajímavých záporáků. Škoda horší umělé inteligence, opakujících se nepřátel a řešení kooperace, ale kromě toho je Far Cry 5 jako dělané pro vypuštění stresu. Nic víc, nic míň.

Na upoutávku se můžete podívat výše.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama