Far Cry 5 za první týden prodalo 5 milionů kopií
Far Cry 5 Novinka Far Cry 5 za první týden prodalo 5 milionů kopií

Far Cry 5 za první týden prodalo 5 milionů kopií

Yurris CZ

Yurris CZ

28
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Ubisoft může být s čísly velmi spokojený. Navíc vyšel nový patch.

Reklama

Na scénu vstupují opět čísla vyzdvihující Far Cry 5 opravdu vysoko. O tom, že montanské dobrodružství je hitem posledních dnů není pochyb, tedy alespoň co se čísel týká. Jak jsme již psali, páté Far Cry "vydělalo" pěkných 310 milionů amerických dolarů, což je přibližně dvakrát více než jeho plnohodnotný předchůdce. S výdělkem je pevně spjatý i počet prodaných kopií, ten se odhadem během prvního týdne vyšplhal na 5 milionů. Pro srovnání, Far Cry 4 prodalo 7 milionů, ale během celého prvního roku. Nejnovější díl je tedy na více než dobré cestě tyto počty s přehledem překonat.

Čísla jsou to hezká, ale na nejúspěšnější první týden v historii to nedosáhne, byť tomu bylo Far Cry 5 opravdu blízko. Rekord u Ubisoftu tedy stále drží Tom Clancy's The Division, s tržbou 330 miliónů amerických dolarů. Jsou to podle vás zasloužená čísla?

Zároveň se Far Cry 5 dočkal nového patche. Ten je zatím dostupný pouze pro PC, ale velmi brzy se dostane i na konzole. Aktualizace řeší problémy v kooperaci, včetně připojení nebo hlasového chatu. Opravena byla i chyba, kdy Hurk omylem vyhodil do vzduchu hráče. Vývojáři si posvítili i na mód Arcade, jeho editor a v neposlední řadě na multiplayer.

Far Cry 5 v naší recenzi obdrželo skvělých 8/10. Hru můžete zakoupit v obchodech Xzone.cz a GameExpre.sk.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama