Far Cry 6 a Rainbow Six Quarantine odloženy
Far Cry 6 Novinka Far Cry 6 a Rainbow Six Quarantine odloženy

Far Cry 6 a Rainbow Six Quarantine odloženy

Smazaný uživatel

Smazaný uživatel

20
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Ubisoft posunul vydání svých dvou největších her z důvodu koronavirové pandemie.

Reklama

Společnost Ubisoft přesunula vydání dvou svých velmi očekávaných her, Far Cry 6 a Rainbow Six Quarantine, ze současného fiskálního roku na fiskální rok 2021-2022. Pro nás hráče to znamená, že obou titulů se nejdříve dočkáme v dubnu roku 2021 a nejpozději v březnu 2022, ačkoliv samotný Ubisoft uvedl, že by oba tituly měly být vydány někdy v první polovině fiskálního roku, tedy někdy mezi 1. dubnem a 30. zářím 2021.

Ubisoft tuto skutečnost o odložení vydání obou titulů oznámilo jako součást svého nedávného výkazu finančních zisků. Podle této společnosti k odložení došlo kvůli výrobním výzvám a nákladům, které souvisejí s prací vývojářů z domova. Ta je samozřejmě zapříčiněná koronavirovou pandemií.

Far Cry 6 a Rainbow Six Quarantine odloženy

„I když víme že všichni netrpělivě čekáte na Far Cry 6, chceme vám dát vědět že nám bylo dáno více času na to, abychom tuhle hru udělali jako takovou, po které toužíte, mezitím co se soustředíme aby náš tým byl zdravý v téhle nevídané globální krizi,“ uvádí vývojáři hry skrze její oficiální Twitter účet.

Vydání Far Cry 6 bylo původně stanoveno na 18. února 2021, zatímco s vydáním Rainbow Six Quarantine se počítalo na začátku roku 2021. Rainbow Six Quarantine už ovšem bylo jednou odloženo, a to v roce 2019 spolu s Watch Dogs: Legion a Immortals: Fenyx Rising, které tehhdy ještě bylo známé pod názvem Gods & Monsters.

Hry Far Cry 6 a Rainbow Six Quarantine si můžete předobjednat skrze obchod Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama