Far Cry 6 Novinka Far Cry 6 se v nové ukázce chlubí citáty z recenzí

Far Cry 6 se v nové ukázce chlubí citáty z recenzí

Ondřej Partl

Ondřej Partl

18
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Verdikty pro novinku od Ubisoftu nejsou špatné.

Reklama

Další díl z open-world střílečkové série Far Cry k nám dorazil ve čtvrtek, kdy sice nabízí v podstatě starou známou šablonu, ale také se jedná o příjemnou zábavu, která možná překvapivě nabízí i zajímavý příběh a super hlavního protagonistu/tku.

I proto hra ve světě sbírá pozitivní hodnocení, kdy jejich průměr na serveru Metacritic se pohybuje od 75 do 80 bodů ze 100 podle platformy (hodnocení uživatelů je aktuálně střídmějších 4,5-5,6 bodů z 10).

A jak už bývá zvykem, tak společnost vydala ještě jednu ukázku, která nabízí další záběry z hraní, kdy se v prostřizích objevují právě citáty z různých recenzí.

Ve twitterovém příspěvku níže se pak můžete podívat, jaké číslo hře udělily různé magazíny, jako je Game Informer či God Is A Geek.

A abychom nezůstali zbytečně pozadu, tak vám zde nabídnu verdikt z recenze naší, kde si titul vykoledoval opravdu pěkných 8 bodů z 10:

"Ačkoliv hra začne relativně tradičně, postupně nabere hloubku a dokáže překvapovat důrazem na vývoj příběhu i postav. Některé mise jsou vyloženě nezapomenutelné. Přestože je to víceméně znovu ta samá "Far Cry šablona", hra je citelně větší a propracovanější, než minulé díly. Pokud hledáte výpravnou akci s velkou mírou svobody a parádním arzenálem, je tohle hra pro vás."

Far Cry 6 je možné zakoupit v obchodě Xzone v různých edicích.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama