Assassin's Creed: Valhalla Novinka Farflame o češtině k AC: Valhalla a dalším hrám

Farflame o češtině k AC: Valhalla a dalším hrám

Martin Pritula

Martin Pritula

9
Platformy Windows PC

Na podpoře překladu se podílí i Xzone.

Reklama

Před malou chvílí padlo embargo na recenze Assassin's Creed Valhala, a tak se na to, jak hra v zahraničních recenzích dopadla, můžete podívat v našem souhrnu recenzí. Určitě si nenechte ujít ani naše dojmy z hraní, které jsme vám přinesli po 30 odehraných hodinách.

Jak jistě víte, Assassin's Creed Valhalla bude po dlouhé době prvním AC, které nenabídne češtinu a veškeré ostatní značky od Ubisoftu (kromě nadcházejícího Immortals: Fenyx Rising, u nějž došlo k rozhodnutí o překladu dříve, než Ubisoft češtinu utnul) si mohou o oficiální češtině taktéž nechat pouze zdát (to se týká i nedávno vydaného Watch Dogs Legion). Naštěstí má tato situace alespoň pro PC hráče řešení, byť si na něj budou moci případní zájemci muset počkat. Český překladatelský tým Farflame, který stojí za neoficiálními překlady mnoha titulů, mezi nimiž se nachází i například Assassin's Creed Rogue a AC:III Remastered oznámil, že se chystá přeložit do češtiny i Assassin's Creed Valhalla.

Farflame nyní pracuje na dokončení současných projektů, ovšem až zanedlouho práce na překladu započnou, budou ve Farflame potřebovat podpořit. Vše potřebné se dozvíte ve videu výše, v němž vedoucí překladu popisuje, co očekávají od překladu, jak budete moct k jeho dokončení pomoci a dále se dozvíte i nějaké ty zajímavosti o hře samotné. V současnosti můžeme oznámit, že s podporou překladu pomáhá a finančně jej podporuje i český herní obchod Xzone.

Kromě překladu Assassin's Creed Valhalla ale tým nedávno dokončil i překlad Mirrors Edge Catalyst, češtinu do ní si momentálně můžete stáhnout v betaverzi. Dále se chystá i český překlad povedeného RPG ve stylu původních her od Bioware, kterým je Greedfall, a kromě toho se můžete podívat i na video preview her Sherlock Holmes: Chapter One a Black Geyser.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama