Farming Simulator 22 dostane na podzim platinové rozšíření
Farming Simulator 22 Novinka Farming Simulator 22 dostane na podzim platinové rozšíření

Farming Simulator 22 dostane na podzim platinové rozšíření

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One Apple Mac

Chybět nebude ani doprovodná platinová edice.

Reklama

Není tomu dlouho, co autoři z GIANTS Software oznámili partnerství se značkou Volvo, jejíž stroje přinesou do hry Farming Simulator 22. A nyní už víme, kdy se tyto stroje do hry podívají.

Vývojáři totiž oznámili, že 15. listopadu dorazí velké rozšíření Platinum Expansion, které do hry přidá více než 40 nových strojů a nástrojů, kdy mezi značkami kromě zmíněného Volva bude figurovat i John Deere, Koller, Komatsu, Pfanzelt či IMPEX. Přesněji se můžete těšit třeba na dříve představené Volvo L200H High Lift či John Deere 843L-II a John Deere FD55.

V rámci expanze nicméně bude přidána i nová mapa Silverrun Forest, v níž si užijeme nové lesnické aktivity, budou zde dostupné dodatečné produkční řetězce (novinka, kterou představil právě Farming Simulator 22) a zasadíme nové druhy stromů (ty půjde i značkovat).

Rozšíření bude dostupné v rámci Year 1 Season Passu i samostatně, ale ve stejný den jako tato expanze dorazí i platinová edice hry, nabízející základní hru i rozšíření, tudíž s ní dostanete přístup k více než 500 kusům mašinérie od více než 100 značek.

Farming Simulator 22 Platinum Edition i Platinum Expansion bude dostupné pro PC, Mac, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One a Xbox Series X/S. Naleznete ho i na platformě Google Stadia.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama