Felix the Reaper z Ministerstva smrti
Novinka Felix the Reaper z Ministerstva smrti

Felix the Reaper z Ministerstva smrti

Michal Jonáš

Michal Jonáš

2
Platformy Windows PC Nintendo Switch Switch PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Nová dobrodružná a romantická hra o lásce, životě a smrti.

Reklama

Na velkou hromádku platforem (Mac, PC, PS4, X1, Switch) je od včerejška v prodeji 3D hádanková a dobrodružná hra Felix the Reaper. Podivnou, ale sympatickou hlavní postavou je obtloustlý smrťák Felix se sluchátky na uších a se zálibou v tanci, jenž pracuje na Ministerstvu smrti. A má potíž, velkou potíž! On se totiž, kluk jeden nešťastná, zamiloval do Betty, jež pro změnu pracuje pro konkurenční Ministerstvo života. Ti dva tak mají svůj pohled na svět naprosto odlišný.

Felix the Reaper je logická dobrodružná hra s vypravěčem, kterého nadaboval slavný kapitán Jean-Luc Picard, jakožto charismatický herec Patrick Stewart. Veškeré taneční pohyby pro Felixe obstaral poctivý motion-capturing v podání profesionálních dánských tanečníků. Podobně si Felix do svých sluchátek pouští nově složenou hudbu od progresivních a mladých skandinávských autorů.

 

Felix the Reaper z Ministerstva smrti

 

Hra se inspirovala tzv. tancem smrti, což je široce používané výtvarné téma ze středověku, hojně zobrazované na obrazech a malbách od 15. století. Titul vytvořilo dánské studio Kong Orange za finanční podpory dánského filmového institutu a dánského filmového fondu. Hra stojí 24,99 EUR (cca 640,-) a k mání je na Steamu, GOGu a příslušných konzolových obchodech.

 

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=56ID1_DMWR8&feature=youtu.be[/embed]

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama