FFVII Remake by mohl být součástí březnové kolekce PS Plus
Final Fantasy VII Remake Novinka FFVII Remake by mohl být součástí březnové kolekce PS Plus

FFVII Remake by mohl být součástí březnové kolekce PS Plus

Martin Pritula

Martin Pritula

4
Platformy PlayStation PlayStation 5

Jsou-li úniky pravdivé, máme se rozhodně na co těšit.

Reklama

Krátce před dnešní předváděcí akcí nových her pro PlayStation 4 a 5, zvané State of Play, se na internetu vyrojily spekulace o nových titulech, které si budeme moci vyzvednout v rámci březnové PS Plus kolekce – a nutno říci, že jedná-li se o pravdivé spekulace, máme se rozhodně na co těšit.

Oním spekulovaným titulem je totiž loňský remake první části Final Fantasy VII od vývojářů ze Square Enix. Tyto spekulace nejprve rozšířil jeden z hostů podcatu XboxEra, který na Twitter napsal:

,,Pokud jste si ještě nezakoupili Final Fantasy VII Remake, ujistěte se, že máte předplacené březnové PS Plus."

Spekulace o FFVII se následně začaly šířit také po fóru Reset Era, kde za nimi stál insider s přezdívkou KatharsisT. Jelikož moderátoři platformy Reset Era usilují o důvěryhodnost publikovaných informací, zdroje insidera prověřili a potvrdili jejich pravost:

,,Nemohu moc mluvit o celkové důvěryhodnosti Eda, ale o FF7R má pravdu. Bude to v březnovém PS Plus."

O dalších dostupných titulech se zatím vedou pouze nedůvěryhodné spekulace. Ani výše uvedené informace však nejsou 100% potvrzením přítomnosti FFVII v březnovém PS Plus, berte je proto prosím s rezervou. Jakmile k oficiálnímu oznámení PS Plus titulů dojde, budeme vás o tom informovat.

Co se týče samotné FFVII Remake, již déle se spekuluje o nadcházejícím next-gen vylepšení, který by měl kromě celkového vylepšení vizuálního zpracování přinést i nějaký nový obsah. Je tedy možné, že se tomuto titulu bude dnešní State of Play věnovat podrobněji.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama