Final Fantasy VII Remake Intergrade Novinka FFVII Remake – nová epizoda, next-gen verze

FFVII Remake – nová epizoda, next-gen verze

Martin Pritula

Martin Pritula

13
Platformy PlayStation PlayStation 4 PlayStation PlayStation 5

Pro majitele původní hry bude next-gen vylepšení zdarma.

Reklama

Dnešní PlayStation akce State of Play byla zakončena Final Fantasy VII Remake, nikoli však v souvislosti s předplatným PS Plus, ale dočkali jsme se rovnou dvou zcela odlišných oznámení. Tím prvním je next-gen verze hry, která přinese kvalitnější textury a nasvícení, volumetrické efekty a tzv. quality of life vylepšení, mezi které se řadí například možnost výběru z grafického a výkonnostního režimu, nová obtížnost, takřka okamžité načítání a fotografický režim.

Tím překvapivějším pak bylo oznámení nové epizody, jež bude obsahovat postavu Yuffie Kisaragi, jejímž úkolem bude infiltrovat společnost Shinra.

FFVII Remake – nová epizoda, next-gen verze

Celý balíček s názvem Final Fantasy VII Remake Intergrade dorazí již 10. června, přičemž majitelé původní hry získají next-gen verzi zdarma, za novou epizodu si však budeme muset připlatit všichni.

Celý balíček vychází 10. června.

Původní hře jsme v naší recenzi udělili 8/10 s následujícím verdiktem:

Neskutečně výpravná cesta za hranice fantazie a splněných snů fanoušků. Pokud jste pamětníci originálu, dostane vás do kolen - okamžitě a opakovaně. Jako jeden z vás jsem většinu hraní chtěl udělit zaslouženou desítku. Pokud jste originál nehráli - a lákají vás JRPG nebo obecně výpravné příběhové hry - pak byste měli dát FF7 Remake šanci. Bohužel je ale parádní hra korunována zmateným a zbytečně překombinovaným "finále", ze kterého mi bylo do breku, tím nesprávným způsobem.

Níže se můžete podívat na druhou ukázku, která podrobně vyobrazuje next-gen vylepšení.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama