FIFA 20 dostala poháry CONMEBOL
FIFA 20 Novinka FIFA 20 dostala poháry CONMEBOL

FIFA 20 dostala poháry CONMEBOL

Michal Jonáš

Michal Jonáš

1
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC Xbox Xbox One

Nejprestižnější klubové soutěže Jižní Ameriky si zahrajete zdarma.

Reklama

Do fotbalového simulátoru FIFA 20 (naše recenze 8/10) dorazila velká bezplatná aktualizace FIFA 20 CONMEBOL Libertadores, která do této hry přidává nejslavnější a nejprestižnější jihoamerické mezinárodní klubové soutěže. Aktualizaci ale nedostala ořezanější SW verze FIFA 20 Legacy Edition, ale pouze hlavní platformy PC, PS4 a X1.

Aktualizace přináší tři hlavní jihoamerické fotbalové poháry: CONMEBOL Copa Libertadores (Pohár osvoboditelů) je nejprestižnější klubový pohár jižního amerického kontinentu, vlastně obdoba naší Ligy mistrů UEFA. CONMEBOL Copa Sudamericana je nižší jihoamerickou mezinárodní klubovou ligou, podobně jako je naše Evropská liga UEFA, a třetí soutěží je jihoamerický klubový superpohár CONMEBOL Recopa Sudamericana, v němž se pravidelně utkávají vítězové dvou prvně zmíněných soutěží.

 

FIFA 20 dostala poháry CONMEBOL

 

Analogicky do hry přibyl nový turnajový režim CONMEBOL, dva nové jihoamerické stadiony, nový styl prezentace mimo zápasy a nový hráčský obsah do režimu FIFA 20 Ultimate Team. Abyste si mohli nový bezplatný přídavek stáhnout, musíte jednak vlastnit, nebo si nejdříve zakoupit (FIFA 20 nyní na Xzone.cz s až 50% slevou) plnou verzi FIFA 20 pro PC, PS4 či X1 a jednak v ní mít staženy a nainstalovány všechny dosavadní online aktualizace.

Ještě připomínáme, že si můžete FIFu 20 vyzkoušet v demoverzi pro všechny hlavní platformy PC, PS4 a X1, a v rámci předplatného EA Origin Access Basic máte zdarma prvních 10 hodin hraní. Jako předplatitelé služby EA Origin Access Premium pak máte plnou verzi FIFA 20 včetně všech aktualizací a nového přídavku CONMEBOL samozřejmě v ceně této služby.

 

[embed]https://www.youtube.com/watch?=3&v=Mz2cFEirINI&feature=emb_logo[/embed]

 

Na Xzone stále ke všem krabičkovým edicím a verzím dostanete zdarma originální fialové tričko FIFA 20 Born to Play (do vyprodání zásob):

 

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama