FIFA 21 na Switchi je aktualizovaná kopie předloňského ročníku
Novinka FIFA 21 na Switchi je aktualizovaná kopie předloňského ročníku

FIFA 21 na Switchi je aktualizovaná kopie předloňského ročníku

Martin Pritula

Martin Pritula

11
Platformy Nintendo Switch Switch

Uživatelské hodnocení hry na serveru Metacritic činí 0.1/10.

Reklama

Jste-li fanouškem herní série FIFA, pak jste se jistě do hraní nejnovějšího vydání pustili již v minulém týdnu. Pakliže jste tak učinili, pak vám jistě neuniklo poměrně velké množství vylepšení, které se týkají především kariérního režimu (všechny podrobnosti shrneme v naší připravované recenzi). Situace okolo Switchové verze hry je ale naprosto odlišná a bez nadsázky se zde jedná o znovuvydání minulého ročníku, který byl navíc už tak znovuvydáním ročníku předloňského.

Toto chování je samozřejmě zcela nepřípustné a navzdory tomu, že Electronics Arts na svých stránkách o nulových změnách informuje, může nové logo a přejmenování titulu kdejakého občasného hráče zmást – čemuž nenapomůže ani nemožnost vrácení peněz, která je na e-shopu Nintenda přítomna.

Níže se můžete podívat na úryvek z oficiálního popisu hry:

Hratelnost:

FIFA 21 Legacy Edition zahrnuje stejné prvky a funkce herního systému, které byly představeny ve FIFA 20, bez jakýchkoli novinek a velkých vylepšení.

Režimy v Legacy edition:

Následující režimy se objeví ve FIFA 21 Legacy Edition se stejnými herními prvky a inovacemi z FIFA 20.

  • Výkop
  • Režim Kariéra
  • Turnaje – licencované i vlastní včetně UEFA Champions League
  • Ženský mezinárodní turnaj
  • Dovednostní hry
  • On-line sezóny
  • Přátelské zápasy on-line
  • Lokální sezóny

EA SPORTS™ FIFA 21 Legacy Edition pro Nintendo Switch™ vychází s nejnovějšími dresy, kluby a soupiskami z některých z předních lig na světě. Součástí budou také některé z nejslavnějších stadionů světa včetně několika úplně nových pro FIFA 21.

Žádné úpravy, kterých si tak můžete v normálních verzích hry povšimnou se tak Legacy edice na Switch netýkají a veškeré změny jsou tak pouhou aktualizací, která zaručí, aby byl obsah nového dílu stále aktuální.

Není divu, že se k této verzi staví velmi negativně nejen hráči, kteří ji na síti Metacritic obohatili hodnocením 0.1/10 - což je vůbec nejhorší uživatelské hodnocení jakéhokoliv většího titulu na Nintendo Switch (horší je už jen indie hříčka The Bullet: Time of Revenge se svým hodnocením 0.0/10), ale i kritici. Například magazín IGN v reakci na znovuvydání totožné hry znovuvydali i jejich recenzi. Ve Twitterovém příspěvku napsali:

EA znovuvydala stejnou FIFU již druhým rokem, takže jsme se rozhodli okopírovat naší recenzi z minulého roku (jen jsme snížili finální scóre, přirozeně).

Za zmínku přitom stojí, že se hra prodává za 1349 Kč, což je cena, za kterou se běžně prodávají nové tituly – ročník minulý přitom s vydáním toho stávajícího z virtuálního pultu e-shopu nadobro zmizel.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama