FIFA 22 Novinka FIFA 22 a režim Ultimate Team

FIFA 22 a režim Ultimate Team

Ondřej Partl

Ondřej Partl

4
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Jaké změny dorazí do pravděpodobně nejoblíbenějšího módu?

Reklama

FIFA 22 už není příliš daleko, kdy nám autoři zatím představili všeobecné novinky a úpravy v kariérním režimu. Nyní ovšem přichází řada na stále velice populární kartičkový režim Ultimate Team.

FIFA 22 a režim Ultimate Team

Jak nám nová ukázka vysvětluje, tak i ten projde různými změnami. Těšit se tak lze na upravené Division Rivals, tedy kompetitivní variantu zápasů, kde jsou přítomny divize, v rámci nichž budete postupovat. Jednotlivé divize zde budou rozděleny do etap, kdy výhra vám zajistí postup do další etapy, přičemž série vítězství zapříčiní, že budete postupovat rychleji. Navíc zde ale budou přítomny záchytné body, díky nimž nepřijdete o dosažené výsledky. Na konci každé sezóny se pak jednotlivé divize resetují.

Každý týden a sezónu pak budete získávat různé odměny, které se odvíjí od vašich výkonů. Kromě toho byla přidána nová elitní divize, v níž poměří síly ti nejlepší hráči na světě.

FIFA 22 a režim Ultimate Team

FUT Champions následně obohatí nový dvoustupňový systém, jenž se lépe přizpůsobí vašim časovým potřebám, díky čemuž bude přístupnější. To v praxi znamená, že jakmile se kvalifikujete v Division Rivals do FUT Champions, tak v průběhu týdne se můžete zapojit do play-off, kdy získáním dostatečného počtu bodů se dostanete až do finále, které nabídne zkrácený formát a nový bodový systém.

Pokud vás potěšila novinka z minulého roku, kdy jste si mohli upravovat svůj stadión, tak vás jistě potěší, že na této mechanice vývojáři ještě více zapracovali, kdy přidali dodatečné možnosti, jako je VIP zóna či další prvky pro diváky. Upravena byla i správa a vyhledávání předmětů pro stadión.

Předposlední velkou změnou je posléze veřejné vytváření kooperačních her.

Kromě toho všeho pak dorazí ještě Hrdinové FUT, což jsou fotbalové osobnosti z průřezu historie, nabízející dodatečné bonusy. Na jejich seznam se lze podívat zde.

FIFA 22 a režim Ultimate Team

Kompletní změny v tomto režimu můžete podrobně prostudovat tady.

FIFA 22 dorazí 1. října (pro majitele ultimátní edice už 27. září) pro PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S a Nintendo Switch.

Titul předobjednáte v obchodě Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama