FIFA 22 Novinka FIFA 22 dostala ukázku hratelnosti

FIFA 22 dostala ukázku hratelnosti

Ondřej Partl

Ondřej Partl

4
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Ta představuje chystané novinky.

Reklama

Před několika týdny byla oficiálně oznámena FIFA 22, která slibuje různá vylepšení, kdy v čele je nová technologie HyperMotion, která bude dostupná ve verzích pro PS5, Xbox Series X/S a službě Google Stadia a měla by znatelně vylepšit požitek ze samotného hraní.

A právě na tuto technologii se z velké části zaměřuje nová ukázka (v náhledu), kdy z ní zjišťujeme, že do hry dorazí třeba přes 4 000 animací, jenž by měly vylepšit odezvu, tělesnost i intenzitu. Taktická umělá inteligence, která se bude učit od hráče, by pak měla zajistit, že útočníci budou rychleji a chytřeji reagovat, zatímco obránci budou více fungovat jako tým. A aby byl zážitek ještě realističtější, tak jednotliví členové kádru budou mezi sebou v průběhu zápasu více interagovat.

Nicméně ne všechny změny jsou spojené s touto novou technologií. Vylepšení se totiž ještě dočkají třeba brankáři, fyzika míče, oslavy gólů či prezentace zápasů (dynamické osvětlení a nový tým u komentáře). Přidán posléze ještě bude nový "explozivní" sprint a další útočné taktiky.

Níže se ještě můžete podívat na starší video, kde jsou jednotlivé novinky podrobněji rozebírány (případně můžete navštívit podrobný textový rozbor).

FIFA 22 vychází 1. října pro PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S a Nintendo Switch.

Majitelé ultimátní edice si ji zahrají už 27. září.

Předobjednávku vytvoříte v obchodě Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama