FIFA 22 Novinka FIFA 23 láká na novinky v režimu kariéry

FIFA 23 láká na novinky v režimu kariéry

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

1
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Podívejte se na záběry z hraní.

Reklama

Vývojáři z EA Sports se pochlubili sedm minut dlouhou ukázkou z hraní připravovaného ročníku série FIFA. Nový gameplay se věnuje popisu kariérního režimu, ve kterém dojde pro letošek k několika změnám.

Mezi hlavní novinky se bude řadit funkce Playable Highlights, která vám umožní vstoupit do hry pouze v klíčových momentech zápasu, zatímco zbytek střetnutí budete moci nechat nasimulovat.

Další novinkou je funkce Dynamic Moments, pomocí které se vám budou archivovat důležité momenty vaší fotbalové kariéry. Přepracování se poté dočkal osobnostní systém vaší postavy, který nově zohledňuje i charakter. Hra bude například analyzovat, zda se chováte týmově, nebo hrajete pouze na sebe.

Výsledné hodnocení osobnosti se ale bude skládat i z vašich kroků mimo hřiště včetně způsobu utrácení vydělaných finančních prostředků.

Autoři ale nezapomínají ani na kariéru manažera, ve které se vůbec poprvé budete moci ujmout i skutečných osobností. Na výběr budou jména jako Jürgen Klopp, Pep Guardiola, Antonio Conte, Thomas Tuchel, Patrick Vieira nebo Steven Gerrard.

Bližší pohled a informace můžete načerpat z výše přiložené ukázky nebo prostřednictvím oficiálního vývojářského blogu. FIFA 23 vychází 30. září na PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, Google Stadia a v rámci legacy edice i na Nintendo Switch.

Vývojáři už před časem zveřejnili HW nároky a potvrdili absenci ruských týmů. FIFA 23 se naproti tomu po několikaleté přestávce dočká italského Juventusu.

FIFA 23 láká na novinky v režimu kariéry
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama